Dina 10 Oktober 2020, forum konservasi cai Cina kadua, disponsoran babarengan ku Partai Démokratik Pertanian sareng industri Cina, pamaréntahan Rakyat Propinsi Gansu, Akademi Sumber Daya Cai sareng Panaliti PLTA, Dayu Irrigation Group Co., Ltd., dilaksanakeun di Lanzhou. , Propinsi Gansu, sapanjang jalan sutra.

Wilujeng sumping pikeun nyeken kodeu QR sareng nonton

f


waktos pos: Oct-10-2020

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami