Forum Konservasi Cai Kulon Kulon Kahiji Berhasil Dilaksanakeun di Jiuquan, Propinsi Gansu

209666910_1797034430503887_4115669484988995620_n
210359792_1797034357170561_2778057409297377619_n

Dina 3 Juli 2021, pamaréntahan Jiuquan Municipal Rahayat, Komite Propinsi Gansu tina tatanén jeung industri Partéy Démokratik Cina, Departemen Sumberdaya cai Propinsi Gansu jeung Dayu Irigasi Grup Co., Ltd. babarengan ngayakeun Forum Nyimpen Cai Northwest munggaran di Jiuquan, Gansu. Propinsi.forum ieu aimed di tuntas ngalaksanakeun konsép ngembangkeun anyar "Inovasi, Koordinasi, Héjo, Buka jeung Sharing" jeung gagasan anyar "prioritas konservasi cai, sistem kasaimbangan spasi ngadalikeun duanana leungeun" dina jaman anyar, diajukeun ku sekretaris jenderal. Xi Jinping, sacara komprehensif ngamajukeun perlindungan ékologis sareng strategi pangembangan kualitas luhur Walungan Walungan Konéng, ngalaksanakeun aksi hemat cai nasional, sareng ngamajukeun panggunaan sumber cai anu intensif sareng aman.Pikeun ngalayanan revitalisasi désa sareng mastikeun kaamanan cai régional sareng pangwangunan ékonomi sareng sosial anu lestari.
Pamilon forum nya éta pamingpin, ahli, sarjana jeung pangusaha well-dipikawanoh ti pamaréntah, lembaga, usaha, lembaga panalungtikan ilmiah, universitas, lembaga keuangan jeung unit lianna.Para tamu sareng wawakil ngumpul pikeun ngabahas perencanaan sareng kawijakan konservasi cai salami periode Rencana Lima Taun ka-14, modérnisasi daérah irigasi ageung sareng sedeng sareng ningkatkeun téknologi konservasi cai, sacara komprehensif ngatur gunung, walungan, leuweung, sawah, situ, jukut sareng pasir, sacara éfisién. ngamangpaatkeun sumber daya cai régional jeung innovate téknologi konservasi cai, sarta babarengan ngagambar blueprint ngembangkeun kualitas luhur pikeun undertakings konservasi cai jeung kota di Northwest Cina!
Dina isuk Juli 4, pamilon ogé dilongok panalungtikan manufaktur alat-alat jeung ngembangkeun base Dayu Irigasi Grup Jiuquan Markas, Suzhou District Gobi Ékologi Pertanian Élmu sarta Téhnologi Inovasi Demonstrasi Park, Cina-Israel (Jiuquan) calakan Sanyawa Tangkuban Parahu, High-standar Lahan pertanian Cekap Cai-nyimpen Demonstrasi Base of Xidian Désa, Zongzhai Town, Suzhou District jeung tempat séjén.

211990227_1797034713837192_5142019937395154768_n
212556207_1797034637170533_4901574651538717193_n
212713707_1797034497170547_2975666376601757614_n
214976055_1797034597170537_1317707462555058536_n

waktos pos: Jul-03-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami