Zhang Xiao, Diréktur Departemen Conservancy Cai Propinsi Anhui, ngahadiran symposium jeung bursa pasamoan antara Departemen Conservancy Cai Propinsi Anhui jeung Dayu Irigasi Grup

1

Dina isuk-isuk tanggal 18 Nopémber, Wang Haoyu, pupuhu Dayu Water Saving Group, jeung pihakna ngadatangan Dinas Sumberdaya Air Propinsi Anhui.Zhang Xiao, Sekretaris Partéi sarta Diréktur Dinas Sumberdaya Cai Propinsi Anhui, Zhou Jianchun, Anggota Grup Kapamingpinan Partéi sarta Wakil Diréktur Departemen Sumberdaya Cai, Zhao Huixiang, Diréktur Divisi Élmu sarta Téhnologi jeung Inpormasi tina Dinas Sumberdaya Air, sareng Liu Peng, Wakil Diréktur Sumberdaya Air Désa sareng Dinas PLTA Departemen Sumber Daya Air ngahadiran forum éta.Wang Haoyu, Pupuhu Dayu Water Saving Group, Cui Jing, Wakil Présidén sareng Présidén Grup Cai Pertanian, Zhang Leiyun, Wakil Présidén sareng Pupuhu Markas Wétan Cina, sareng Liang Baibin, Manajer Umum Cabang Anhui ngahadiran forum.

2
3

Dina simposium éta, Wang Haoyu nyatakeun yén sanggeus Diréktur Zhang Xiao ngadatangan markas Dayu Water Conservation Group on September 7, Dayu Water Conservation Group ieu greatly wanti jeung wanti ku pausahaan.Pausahaan ngatur tim profésional pikeun ngalaksanakeun bisnis di Propinsi Anhui.Panaliti jero ngeunaan lingkungan sareng kaayaan pasar.Hal ieu dipercaya yén Anhui boga atmosfir pasar alus sarta prospek ngembangkeun lega.Ku alatan éta, markas Cina Wétan bakal diatur kalawan Hefei salaku puseur, sarta markas jasa ranté industri komprehensif bakal diadegkeun kaasup rarancang, informatisasi jeung linkages multi-sektor séjén., Practicing "kakuatan dua-leungeun" pikeun proyék suplai cai kota jeung désa di Propinsi Anhui, aktip milu dina "Proyék pikeun Jalma di Anhui Kalér pikeun Inuman Cai Leuwih alus", sarta contributing kakuatan Dayu pikeun revitalisasi sarta ngembangkeun Anhui kalér. wewengkon.Dina waktos anu sami, urang ngarepkeun nerapkeun téknologi canggih sareng modél bisnis dewasa di Anhui pikeun nyiptakeun modél proyék pikeun pasokan cai kota sareng désa, kembar digital DAS, perawatan limbah désa, lahan pertanian standar sareng tatanén pinter, sareng janji bakal nempatkeun. unggal pagawéan jeung unggal jangji.

4

Zhang Xiao, Sekretaris Kelompok Kapamingpinan Partéi sareng Diréktur Dinas Sumberdaya Air, ngabagéakeun kunjungan Pupuhu Wang Haoyu sareng rombonganana, sareng sapuk kana laporan Pupuhu Wang Haoyu.Ajak Grup Konservasi Cai Dayu pikeun ngamangpaatkeun proyék-proyék hemat cai Anhui, téknologi irigasi, sareng inpormasi konservasi cai, sareng nyumbang langkung seueur kana révitalisasi padésan kompleks pastoral Anhui, lingkungan désa, ékologi désa, sareng livability désa.Sapuk pikeun ngalakukeun sababaraha éksplorasi maju dina bidang téknologi, modél, sareng jasa di kembar digital Huaihe sareng distrik irigasi modern.Dina waktos anu sami, éta ngingetkeun pikeun hormat kana hukum pasar sareng milih proyék-proyék kualitas luhur kalayan manpaat sareng uih deui pikeun ngahontal pangwangunan sustainable.


waktos pos: Nov-24-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami