Sistem Simbiosis Lauk jeung Sayuran (Proyék Démonstrasi)—Tatanén Sarana

Sistem Simbiosis Lauk jeung Sayuran (Proyék Démonstrasi)

Proyék ieu ngagaduhan total investasi 1,05 juta dolar AS sareng nyertakeun legana kirang langkung 10,000 méter pasagi.Utamana ngawangun 1 rumah kaca kaca, 6 imah kaca fléksibel anyar, sarta 6 imah kaca surya konvensional.Ieu mangrupikeun jinis téknologi tatanén sanyawa anyar anu sacara inovatif ngahijikeun produk akuatik.Ngagabungkeun dua téknologi lengkep beda, beternak jeung budidaya tatanén, ngaliwatan desain ékologis palinter, koordinasi ilmiah jeung simbiosis direalisasikeun, ku kituna pikeun ngawujudkeun éfék simbiosis ékologis budidaya lauk tanpa ngarobah cai atawa kualitas cai, sarta ngembang sayuran tanpa fertilizing.Simbiosis lauk sareng sayuran ngajantenkeun sasatoan, pepelakan sareng mikroorganisme ngahontal kasaimbangan ékologis anu harmonis.Éta mangrupikeun modél produksi nol-émisi sareng sirkular sareng rendah karbon, sareng cara anu épéktip pikeun ngajawab krisis ékologis tatanén.

Facility agriculture1
Facility agriculture2
Facility agriculture3
Facility agriculture4
Facility agriculture5
Facility agriculture6
Facility agriculture7
Facility agriculture8
Facility agriculture9

waktos pos: Oct-08-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami