Lain

  • Township environmental protection improvement project in Jiuquan city,Gansu Province

    Proyék perbaikan perlindungan lingkungan Township di kota Jiuquan, Propinsi Gansu

    Proyék PPP proyek perbaikan perlindungan lingkungan kota.Jumlah investasi nyaéta 154.588.500 yuan, sareng tawaran éta dimeunangkeun dina Januari 2019, sareng pembiayaan proyék éta ayeuna dilaksanakeun.Eusi konstruksi utamana ngawengku opat bagian: proyék nginum manusa, proyék perlakuan kokotor, transformasi boiler batubara-dipecat jeung kempelan sampah jeung perlakuan, pikeun ngaronjatkeun lingkungan ékologis lokal jeung ngajawab cai nginum aman lokal....
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami